H Nikon επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη για τα 100α γενέθλια


H Nikon επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη για τα 100α γενέθλια

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα NikonRumors η Nikon ετοιμάζει μία μεγάλη έκπληξη μέσα στο 2017 με αφορμή τα 100α γενέθλια.

Η NikonRumors επικαλείται συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό “Chasseurs d’Images”, του Προέδρου της Nikn Γαλλίας, κ.Benoit Dieuleveult.

Από τη συνέντευξη τα πιο ενδιαφέροντα σημεία είναι ότι σύντομα θα έχουμε σημαντικές ανακοινώσεις από την ιαπωνική εταιρεία (κάτι που αναμένουμε και σύμφωνα με τις επαφές που είχε το pttlgr στη Photokina 2016 και στις οποίες στελέχη της Nikon μας είπαν ότι κάτι σημαντικό ετοιμάζεται).

Μάλιστα αναμένουμε μία μεγάλη έκπληξη από την Nikon, ενώ εκτός από την έκπληξη ο κ.Benoit Dieuleveult αναφέρει ότι ερευνάται η κυκλοφορία μίας μικρής μηχανής που θα ανταγωνιστεί στα ίσια τα smartphones με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

NikonRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!