Κάνουμε κλικ στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»


Κάνουμε κλικ στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Το pttlgr καλεί τους χιλιάδες αναγνώστες του να στηρίξουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τις δράσεις του που αφορούν σε κάθε παιδί που βρίσκεται στην Ελλάδα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο σημαντικούς οργανισμούς της χώρας μας και η αξία της προσφοράς του στην προστασία και στήριξη εκατοντάδων παιδιών σε όλη την Ελλάδα είναι αδιαμφισβήτητη.

Στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που υπάρχουν στη χώρα μας η στήριξη στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

Οι ανάγκες είναι πολλές, αλλά πολλοί είναι και οι τρόποι που μπορούμε να βοηθήσουμε.

Καταρχήν μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε κάποιο από τα προϊόντα του e-shop του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Εκτός των Χριστουγεννιάτικων δώρων για την περίοδο των γιορτών που έρχεται, όσοι είστε επαγγελματίες φωτογράφοι (φωτογραφίζετε γάμους, βαπτίσεις) μπορείτε να προτείνετε στους πελάτες σας να επιλέξουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τις Μπομπονιέρες και τα Προσκλητήρια τους (μπορείτε να το προτείνετε στα ραντεβού με τους πελάτες σας, ώστε να ενημερωθούν για τη συγκεκριμένη υπηρεσία).

Ακόμα ένας σημαντικός τρόπος να βοηθήσουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι μέσω προσφοράς εθελοντικής εργασίας ως φωτογράφοι, καλύπτοντας αφιλοκερδώς κάποια από τις εκδηλώσεις του. Για αυτό το σκοπό μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο του οργανισμού που βρίσκεται στη περιοχή σας και να μάθετε αν υπάρχει τέτοιου είδους ανάγκη.
Θα βρείτε τις εκδηλώσεις του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που γίνονται σε όλη την Ελλάδα εδώ.

Το pttlgr βρίσκεται δίπλα στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και σας καλεί να πράξετε το ίδιο, βοηθώντας όπως και όπου μπορείτε.

Ευχόμαστε τα φετινά Χριστούγεννα να σας βρουν όλους με υγεία και όλοι μαζί να βοηθήσουμε για ένα καλύτερο κόσμο για τα παιδιά όλου του κόσμου.

Η ομάδα του pttlgr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

pttlgr
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!