Περάστε παλιές φωτογραφίες σας σε smartphone με το Reflecta Smartphone Scanner


Περάστε παλιές φωτογραφίες σας σε smartphone με το Reflecta Smartphone Scanner

Το Reflecta Smartphone Scanner είναι συμβατό με τα iPhone 4/4s/5/5s της Apple, όπως επίσης και τα Samsung Galaxy S2 και Samsung Galaxy S3. Συνδέοντας το Reflecta Smartphone Scanner με μια από τις παραπάνω συσκευές, είναι εύκολο να μετατραπούν σε ψηφιακά αρχεία τα slide και αρνητικά 35mm, καθώς και φωτογραφίες διαστάσεων 9 x 13 και 10 x 15 εκατοστών. Απαιτείται η εγκατάσταση στο smartphone της εφαρμογής iPhotojet που είναι διαθέσιμη στο Appstore για τις συσκευές της Apple και στο Google Play για τις συσκευές με λογισμικό Android.

Το Reflecta Smartphone Scanner διακρίνεται για την ευκολία στη χρήση του. Αρκεί η τοποθέτηση του smartphone στην ειδική θέση και η είσοδος της φωτογραφίας, του slide ή του αρνητικού στην ειδική υποδοχή. Το μόνο που μένει είναι το πάτημα του αντίστοιχου κουμπιού της εφαρμογής που έχει ήδη εγκατασταθεί στο smartphone. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επεξεργασίας της φωτογραφίας και άμεσης προώθησής της με mail ή στο Facebook.

Το Reflecta Smartphone Scanner μπορεί να τροφοδοτηθεί μέσω usb ή με 4 μπαταρίες τύπου ΑΑ, που συμπεριλαμβάνονται στην αρχική συσκευασία.

Η τιμή του είναι 45 ευρώ και μπορείτε να το προμηθευτείτε από της ιστοσελίδα της εταιρίας, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Reflecta
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!