SLR Magic Cine 50mm F1.1, νέος φακός για λήψη video


SLR Magic Cine 50mm F1.1, νέος φακός για λήψη video

Πρόκειται για τον SLR Magic Cine 50mm F1.1, κατάλληλος για Full Frame mirrorless μηχανές της Sony, ο οποίος προσφέρει manual εστίαση και το διάφραγμα του αλλάζει μέσω του ειδικού δαχτυλιδιού διαφραγμάτων.

Ο νέος φακός αποτελείται από 6 οπτικά στοιχεία σε 5 groups, με δυνατότητα να εστιάζει από τα 50 εκατοστά. Το διάφραγμα του έχει 13 λεπίδες και δέχεται φίλτρα 52mm.

Έχει μήκος περίπου 54.8 χιλιοστά και μέγιστη διάμετρο 63mm, ενώ ζυγίζει 400 γραμμάρια. Φυσικά τα δαχτυλίδια διαφράγματος και εστίασης είναι κατάλληλα για χρήση με συστήματα Follow Focus.

Αναμένουμε να είναι διαθέσιμος από τον Δεκέμβριο του 2015 στη τιμή των 349 δολαρίων.

SLR Magic Cine 50mm

SLR Magic Cine 50mm-1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Dpreview
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!