Sony PXW-X200, ξεκίνησε η διάθεση της στην Ελλάδα


Sony PXW-X200, ξεκίνησε η διάθεση της στην Ελλάδα

Sony PXW-X200
Η ΣΤΑΜΟΣ ΑΕ και η Sony Professional Solutions Europe ανακοινώνουν την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική Αγορά της νέας επαγγελματικής κάμερας Sony PXW-X200.

Η PXW-X200 συνεχίζει την παράδοση των κορυφαίων φορητών broadcast καμερών XDCAM PMW-EX1R και PMW-200. Ξεχωρίζει για τον 3 x 1/2-inch Exmor™ CMOS Full HD αισθητήρα και τον κορυφαίο φακό 17x Fujinon Professional HD με 3 ανεξάρτητα δαχτυλίδια με σημεία τερματισμού και εύρος 29.3 – 499mm (ισοδύναμο στα 35mm).

Ως αμιγώς επαγγελματική Broadcast κάμερα, η PXW-X200 σας εγγυάται απόλυτη ασφάλεια εγγραφής του υλικού σας καθώς μπορείτε να γράφετε ταυτόχρονα σε 2 αξιόπιστες κάρτες μνήμης SxS. Επίσης σας χαρίζει μέγιστη ευελιξία και συμβατότητα με τις τεχνικές ανάγκες οποιουδήποτε πελάτη σας, καθώς καταγράφει υλικό σε κώδικες συμπίεσης Full HD XAVC Intra, XAVC Long GOP, MPEG HD 422 50Mbps, MPEG HD 420 35Mbps, MPEG IMX και DV.

Τέλος, επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο από συσκευές Smartphone ή Tablet μέσω σύνδεσης Wi-Fi/NFC και τη live μεταφορά video (streaming) μέσω internet.

Η τιμή της Sony PXW-X200 είναι στα 7.350 ευρώ (με Φ.Π.Α.)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!