Vimazing, το κοινωνικό δίκτυο των κινηματογραφιστών και βιντεοληπτών


Vimazing, το κοινωνικό δίκτυο των κινηματογραφιστών και βιντεοληπτών

Κινηματογραφιστές, βιντεολήπτες και όσοι ασχολούνται με την δημιουργία video και φιλμ θα μπορούν να συναντιούνται σε μία ιστοσελίδα που σκοπό έχει να δημιουργήσει μία ισχυρή κοινότητα.

Η ιδέα πίσω από την ιστοσελίδα Vimazing είναι να φιλοξενηθούν μόνο video που είναι εξαιρετικά, στα βήματα των φωτογραφικών ιστοσελίδων 500px, Pixoto και 1x. Οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους portfolio, απλά δημιουργώντας ένα λογαριασμό, επικολλώντας στο κατάλληλο πεδίο την ηλεκτρονική διεύθυνση ενός video που ήδη υπάρχει στο διαδίκτυο και διαλέγοντας για το video αυτό μία κατηγορία. Επιπλέον οι χρήστες του Vimazing θα μπορούν να αξιολογούν και να βαθμολογούν τα videos άλλων χρηστών ή να δουν τι εξοπλισμός χρησιμοποιήθηκε για την δημιουργία τους.

Στην ουσία όπως λέει και η ανακοίνωση των ανθρώπων πίσω από το νέο κοινωνικό δίκτυο, το Vimazing δεν θα ανταγωνιστεί τα YouTube και Vimeo, αλλά σκοπεύει να λειτουργήσει συμπληρωματικά.

Όποιος θέλει να αποκτήσει λογαριασμό στο Vimazing μπορεί να δώσει το email του, για να ειδοποιηθεί μόλις η ιστοσελίδα είναι ενεργή, εδώ. Τα πρώτα 1000 μέλη που θα κάνουν upload το πρώτο τους video θα κερδίσουν για έξι μήνες επαγγελματικό λογαριασμό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Vimazing

Πηγή:

PhotographyBlog
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!