Ανακοινώθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού “Astronomy Photographer of the year 2012”!


Ανακοινώθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού “Astronomy Photographer of the year 2012”!

Το Royal Observatory Greenwich ανακοίνωσε τους νικητές του Διεθνούς διαγωνισμού “Astronomy Photographer of the year 2012”!  Το 2012 είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που γίνεται ο συγκεκριμένος διαγωνισμός και φέτος συγκέντρωσε 800 συμμετοχές από όλο τον κόσμο!  Τέσσερις κατηγορίες στις οποίες διαγωνίστηκαν οι διαγωνιζόμενοι: Earth and Space’, ‘Our Solar System’, ‘Deep Space’ και ‘Young Astronomy Photographer of the Year’.  Επίσης δόθηκαν τα εξής τρία βραβεία: ‘Best Newcomer’, ‘People and Space’ και ‘Robotic Scope’!  Σε συνεργασία με το περιοδικό Sky at Night και το Flickr οι νικητές που ανακοινώθηκαν παρουσίασαν μοναδικές αστρο-φωτογραφίες! Φωτογράφοι με προσανατολισμό στο διάστημα από την Γαλλία, τον Καναδά, την Μεγάλη Βρετανία, την Ουγγαρία, την Ιαπωνία και την Αυστραλία διέπρεψαν!  Δείτε τις φωτογραφίες που επιλέχτηκαν ως καλύτερες εδώ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

flickr
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!