Θα αγοράζατε μία φωτογραφική μηχανή με λειτουργικό Android?


Θα αγοράζατε μία φωτογραφική μηχανή με λειτουργικό Android?

Εν αναμονή της παρουσίασης των αποτελεσμάτων της μεγάλης ψηφοφορίας που έτρεχε όλο το καλοκαίρι για το τι κουβαλάτε μαζί σας στις διακοπές σας από φωτογραφικό εξοπλισμό ανοίγουμε την νέα μας δημοσκόπηση!
Το καινούργιο δεδομένο που έχουμε τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με την τεχνολογία των φωτογραφικών μηχανών είναι η χρησιμοποίηση του λειτουργικού Android της Google, από την Nikon και την Samsung.  Προφανώς και κάτι τέτοιο αλλάζει πολύ τα δεδομένα καθώς πλέον θα έχουμε μηχανές με εύκολη συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο, με δυνατότητα περιήγησης σε ιστοσελίδες, με αυξημένες ανάγκες για ενέργεια και επίσης την σύγκριση τους και στο επίπεδο του επεξεργαστή που θα φέρει εις πέρας όλες αυτές τις πολύπλοκες λειτουργίες.  Ακούγεται κάτι με πολλές προεκτάσεις, κάτι που πλέον δεν μπορούμε να αγνοήσουμε.
Εσάς όμως πως σας φαίνεται η νέα αυτή τάση?  Θεωρείται ότι θα αποβεί εις βάρος της ποιότητας της εικόνας που θα έχουμε από τέτοιου είδους μηχανές ή σας αρέσει η ιδέα και πιστεύετε ότι τα οφέλη θα είναι πολλά παραπάνω από τα μειονεκτήματα??
Και για να το θέσουμε πολύ απλά.  Θα αγοράζατε μία φωτογραφική μηχανή με λειτουργικό Android?

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Android google+ Samsung
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Αν κάποια στιγμή μπει και στις dslr δε θα είχα πρόβλημα να αγοράσω μία μηχανή με android χωρίς να σημαίνει ότι θα το χρησιμοποιήσω όμως….(αφού το έχει,ας υπάρχει)δε θα αποτελούσε πότε όμως κριτήριο αγοράς,ούτε καν το wifi…για μένα μετράει μόνο ότι έχει σχέση με την ποιότητα της φωτογραφίας και μόνο τα υπόλοιπα τα θεωρώ καθαρά θέμα marketing των εταιρειών!!!!

    υγ:άσε που θα θέλει και antivirus!!!! χαχαχαχαχα!!!!

  • #
    1

    αχχαχαχα…συμφωνώ, εκτός από το wifi…πολύ χρήσιμο εργαλείο. θα μπορείς να χειρίζεσαι την μηχανή μέσω smartphone, tablet, με ζωντανή εικόνα και για καταγραφή video.. άσε που το άμεσο upload σε ιστοσελίδες, πρακτορεία, photobanks, σελίδες κοινωνικής δικτύωσης θα είναι ΣΟΥΠΕΡ!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!