Νέα επαγγελματική βίντεο κάμερα Canon EOS C100


Νέα επαγγελματική βίντεο κάμερα Canon EOS C100

Η Canon ανακοίνωσε στο Λονδίνο την νέα επαγγελματική βίντεοκάμερα EOS C100, μία οικονομική προσθήκη στην σειρά της ιαπωνικής εταιρείας, Cinema EOS.  Η νέα μηχανή ενσωματώνει μερικές από τις βασικές τεχνολογίες της C300.  Το βασικότερο είναι ο επεξεργαστής εικόνας 8.3MP Super 35mm που είναι και η καρδιά του συστήματος.   Συμβατή με όλους τους φακούς για SLR της Canon αλλά και τους εξιδικευμένους φακούς του συστήματος Cinema EOS , η C100 καταγράφει video 1920 x 1080 Full HD,  24Mbps AVCHD, σε κάρτες μνήμης SD.  Η κλίμακα του ISO αρχίζει από τα  320 και σκαρφαλώνει μέχρι τα 20000.  Η νέα μηχανή αναμένεται μετά τον Νοέμβριο σε τιμή που θα πλησιάζει τα 8.000 €.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

C300 Canon EOS C100 Cinema EOS
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!