Νέα Nikon J2 της σειράς 1!


Νέα Nikon J2 της σειράς 1!

Η Nikon ανακοίνωσε την ανανεωμένη mirrorless μηχανή J2, προς αντικατάσταση της J1!  Η J2 είναι η νέα προσθήκη της εταιρείας στην σειρά 1, των mirrorless μηχανών με δυνατότητα αλλαγής φακού!  Στην ουσία πρόκειται για μία ελαφρά αναβαθμισμένη μηχανή σε σχέση με την προκάτοχο της.  Οι ελάχιστες αλλαγές είναι η καλύτερη ανάλυση στην οθόνη, τα περισσότερα αυτόματα προγράμματα (δανεικά από την σειρά Coolpix) και ότι είναι διαθέσιμη και σε πορτοκαλί χρώμα.  Η νέα μηχανή αναμένεται κοντά στα 539,00€ με τον φακό 10-30 VR και 519,00 με τον νέο φακό Nikkor 11-27.5mm f/3.5-5.6.  Ο νεός φακός που επίσης ανακοινώθηκε είναι μια πιο οικονομική πρόταση από τον υπάρχον 10-30 VR!
Ταυτόχρονα η ιαπωνική εταιρεία λανσάρει την νέα υποβρύχια θήκη, WP-N1, για τις J1 και J2 με τον 10-30 VR!  Με δυνατότητα προστασίας από νερό, άμμο και υποβρύχια μέχρι τα 40 μέτρα η θήκη αναμένεται να κοστίζει γύρω στα 700,00€.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Nikon J1 Nikon J2
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!