NEX-VG900, η πρώτη Full Frame videocamera με εναλλάξιμους φακούς από την Sony!


NEX-VG900, η πρώτη Full Frame videocamera με εναλλάξιμους φακούς από την Sony!

Η Sony δεν έμεινε μόνο στις νέες Full Frame φωτογραφικές της μηχανές, την DSLT A99 και την compact RX1 αλλά πήγε και ένα βήμα παραπέρα παρουσιάζοντας ταυτόχρονα την NEX-VG900, την πρώτη videocamera με Full Frame αισθητήρα Exmor® CMOS των 24.3 megapixels (προφανώς τον ίδιο με τις νέες φωτογραφικές μηχανές του ιαπωνικού κολοσσού) !  Βέβαια η νέα videocamera απευθύνεται σε βιντεολήπτες που απαιτούν την μέγιστη ποιότητα!  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με φακούς E-mount ή ακόμα και A-mount και μάλιστα για την χρήση  φακών full frame A-mount μας παρέχεται και ο ειδικός προσαρμογέας LA-EA3!  Η videocamera παρουσιάζει όλα τα πλεονεκτήματα της σειράς της Sony, VG, αλλά με ένα πολύ μεγαλύτερο αισθητήρα για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!  Η τιμή της αναμένεται πάνω από 3.000,00€ και αναμένεται τον Νοέμβριο!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

NEX-VG900 RX1 SLT-A99
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!