Η Sony ενισχύει την σειρά NEX με την Alpha NEX-5R, με Wi-Fi!


Η Sony ενισχύει την σειρά NEX με την Alpha NEX-5R, με Wi-Fi!

Η σειρά Alpha NEX της Sony είναι ίσως από τις πιο αξιόλογες προτάσεις στην κατηγορία των mirrorless.  Η Sony λοιπόν παρουσιάζει την νέα NEX-5R, με σκοπό να συνεχίσει τις πολύ καλές πωλήσεις της προκατόχου της 5N.  Με αισθητήρα Exmor® APS HD CMOS των 16.1 megapixel, μεγέθους APS-C (23.4 x 15.6 mm), η 5R εκτός από υψηλής ανάλυσης εικόνες μας δίνει την δυνατότητα για video Full HD 1920 x 1080 στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο (60 fps)!!  Το νέο γρήγορο σύστημα αυτόματης εστίασης με 99 σημεία, μας επιτρέπει να μην χάνουμε πολύτιμες στιγμές ενώ η μηχανή ενσωματώνει τεχνολογία WiFi για ασύρματη μετάδοση εικόνων σε smartphone και tablet.  Σε αυτό μας βοηθάει και η δωρεάν εφαρμογή PlayMemories της Sony, διαθέσιμη για Android και iOS.  Μάλιστα μέσω της εφαρμογής αυτής ο χρήστης της 5R μπορεί να κατεβάσει διάφορες έξτρα επιλογές και να τις εγκαταστήσει στη μηχανή του.  Ένας επιπλέον επιλογέας έχει προστεθεί για ευκολότερη χρήση της μηχανής, ενώ η οθόνη 3″ και υψηλής ανάλυσης 920.000 dots κινείται 180° επάνω και 50°  προς τα κάτω!  Η Alpha NEX-5R, αναμένεται στην αγορά τον Οκτώβριο, σε μαύρο και λευκό χρώμα, στην τιμή των 650,00€ για σώμα και 749,00€ για κιτ με τον φακό 18-55!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!