Νέο Firmware για τις Sony FX3 και FX30 φέρνει λήψη DCI 4K στα 24fps, Anamorphic De-Squeeze και αντιστάθμιση του focus breathing 


Νέο Firmware για τις Sony FX3 και FX30 φέρνει λήψη DCI 4K στα 24fps, Anamorphic De-Squeeze και αντιστάθμιση του focus breathing 

Η Sony ανακοίνωσε μια «σημαντική» νέα ενημέρωση Firmware για τις Sony Cinema FX3 και FX30.

Οι νέες εκδόσεις προσφέρουν τη δυνατότητα λήψης DCI 4K σε 24,00p (4096 x 2160) με νέα μορφή XAVC SI DCI 4K (17:9) και επιλογές αποσυμπίεσης αναμορφικού φακού 1,3x και 2,0x, ενώ η έκδοση FX3 3,00 διαθέτει πλέον αντιστάθμιση του focus breathing. Όταν χρησιμοποιείται με συμβατούς φακούς, η αντιστάθμιση ελαχιστοποιεί τις μετατοπίσεις στη γωνία θέασης καθώς μετατοπίζεται το σημείο εστίασης, με πρόσθετη αντιστάθμιση διαθέσιμη μετά την παραγωγή χρησιμοποιώντας το Catalyst Prepare/Browse και το Catalyst Prepare Plugin. Άλλες λειτουργίες έχουν επίσης προστεθεί για τη βελτίωση της ευκολίας χρήσης της κάμερας, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας εναλλαγής στις λειτουργίες Standard Movie και S&Q Motion με το πάτημα ενός κουμπιού. Η ονομασία αρχείων είναι πλέον παρόμοια με τις κορυφαίες κάμερες CineAlta, όπως οι FX9, VENICE και VENICE 2, για να διασφαλιστεί η εύκολη ροή εργασίας, ειδικά σε έργα όπου η FX3/FX30 χρησιμοποιείται ως κάμερα B ή C.

Η νέα ενημέρωση υλικολογισμικού προσφέρει επίσης δυνατότητα σύνδεσης σε smartphone και ενσωματώνεται στη νέα πλατφόρμα Creators’ Cloud v της Sony για δημιουργούς περιεχομένου. Το Creators’ Cloud παρέχει υπηρεσίες και βελτιστοποιημένες εφαρμογές από τη λήψη έως τη συνεργασία με δημιουργούς σε όλο τον κόσμο. Αυτή η πλατφόρμα Creators’ Cloud περιλαμβάνει επίσης την Creators’ App, μια εφαρμογή μεταφοράς περιεχομένου για κινητά, από την κάμερα σε cloud.

Για τη Sony FX30 το Firmware 2.00 θα το βρείτε εδώ.

Για τη Sony FX3 το Firmware 3.00 θα το βρείτε εδώ.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!