Ο νέος υπέρτατος τηλεφακός της Nikon, 800mm AF-S f/5.6 VR, είναι εδώ!!!


Ο νέος υπέρτατος τηλεφακός της Nikon, 800mm AF-S f/5.6 VR, είναι εδώ!!!

Η Nikon ανακοίνωσε σήμερα στο Αμστερνταμ την δημιουργία του νέου τηλεφακού της, 800mm, AF-S με f/5.6 και VR (Vibration Reduction)!  Ο νέος ΦΑΚΟΣ θα είναι ανθεκτικός στην σκόνη και το νερό και θα λύσει τα χέρια των φωτογράφων αθλητικών γεγονότων και άγριας φύσης.  Πρωτότυπο του φακού θα δοκιμαστεί στο τουρνουά γκολφ, Open Golf Championship στο Royal Lytham & St. Annes Golf Club στο Lancashire, στην Αγγλία μεταξύ 19 και 22 Ιουλίου! Επίσης ο φακός θα βρίσκεται στην επερχόμενη Photokina 2012, στην Κολωνία της Γερμανίας, από τις 18 εως τις 23 Σεπτεμβρίου.  Αναμένουμε να μάθουμε την τιμή του και το πότε θα μπορούμε να τον αγοράσουμε (λέμε και κανένα αστείο να περνάει η ώρα!!)!

What can I find on PhotoNews?

PhotoNews offers comprehensive news coverage with regular updates, detailed analysis, and news-related content to keep you informed.

How often is the content updated?

We regularly update our news content to ensure you have access to the latest and most accurate information available in the industry.

Why choose PhotoNews for news?

PhotoNews is committed to providing reliable, well-researched news content from experienced contributors and trusted sources.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Nikon 800mm AF-S f/5.6 VR
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Comments are closed here