Πάνω από 180.000 άτομα καταχώρησαν τα drones τους στις Η.Π.Α.


Πάνω από 180.000 άτομα καταχώρησαν τα drones τους στις Η.Π.Α.

Μέσα στις δύο πρώτες ημέρες από την ημέρα που άνοιξαν οι εγγραφές, δηλαδή τις 21 Δεκεμβρίου, περίπου 45.000 άτομα καταχώρησαν τα drones τους, ενώ μέχρι τις 6 Ιανουαρίου αυτός ο αριθμός εκτοξεύτηκε στις 180.000.

Οι κάτοχοι των drone που τα αγόρασαν πριν τις 21 Δεκεμβρίου 2015 έχουν μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 2016 να τα δηλώσουν.

Η εγγραφή drone ισχύει για τρία χρόνια και γίνεται με την καταβολή 5 δολαρίων. Το θετικό είναι ότι μέχρι τις 20 Ιανουαρίου οι χρήστες απαλλάσσονται από την καταβολή των 5 δολαρίων.

Επιπλέον η FAA ανακοίνωσε τη διάθεση της εφαρμογής B4UFLY για Android (είχε ανακοινωθεί ήδη για iOS), σε beta μορφή, η οποία δείχνει στους χρήστες drone αν στην περιοχή που θέλουν να πετάξουν το drone τους υπάρχουν περιορισμοί πτήσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Drone Photography drones

Πηγή:

TheVerge
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!