20η Έκθεση Μαθητικής Φωτογραφίας στην Θεσσαλονίκη


20η Έκθεση Μαθητικής Φωτογραφίας στην Θεσσαλονίκη

Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

ΠΕΡΑΣΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ;

Δείτε εδώ (σε αυτές τις εκθέσεις) τους αυριανούς φωτογράφους, εικαστικούς, καθηγητές και πολίτες που θα αγαπούν τη φωτογραφία αύριο. Η εκπαίδευση των νέων καλλιτεχνών ή των νέων πολιτών με φωτογραφική κουλτούρα θέλει αγώνα και το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης τον δίνει 20 χρόνια τώρα.

Δε μπορεί να είναι μόνο δική του υπόθεση.

Η βοήθεια προς τους γονείς αυτών των παιδιών, προς τους καθηγητές τους και προς όσους βρίσκονται γύρω τους, είναι «υποχρεωτική» από όλους αυτούς που αισθάνονται κι όλας εμπλεκόμενοι με το υπέροχο αυτό μέσον έκφρασης, τη φωτογραφία. Η ενθάρρυνση του νέου φωτογράφου ας είναι ένα must. Η ανίχνευση και η ανάδειξη μίας ιδιαίτερης κλίσης ας μην θεωρείται κάτι δίχως σημασία. Ένα ‘ταλέντο’ θέλει πολύ δουλειά για να λειτουργήσει, το ίδιο απαραίτητες είναι και οι μακροχρόνιες σπουδές.

Όλοι μας από κάπου ξεκινήσαμε και είχαμε ανάγκη, για να μην πω έχουμε ακόμη ανάγκη, το ιδιαίτερο λόγο για την εκάστοτε προσπάθειά μας.

Εγκαίνια: Παρασκευή 8 Μαΐου 2015, 8μμ

Εκθεσιακός χώρος του Κέντρου Αρχιτεκτονικής του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αγγελάκη 13.
8 – 22 Μαΐου 2015
(Ανοικτά: Δε – Πα 9.00′ πμ – 8.30′ μμ)
Διοργάνωση: Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις συμμετοχές
http://fkth.gr/category/students-photography/
https://www.facebook.com/events/898000296897260/

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!