National Geographic Photography Contest for Kids 2013


National Geographic Photography Contest for Kids 2013

O National Geographic Photography Contest for Kids 2013, αναζητά την επόμενη γενιά φωτογράφων (μέχρι 14 ετών) που κατοικούν στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ιρλανδία ή στα νησιά της Μάγχης.

Ο διαγωνισμός έχει 4 κατηγορίες στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε: Άνθρωποι, Ζώα, Τοπία και Χιούμορ.
Ο/Η τυχερός/ή νικητής ή νικήτρια του διαγωνισμού θα κερδίσει:
-ένα οχταήμερο οικογενειακό ταξίδι για 4 άτομα στη Ζάμπια , όπου θα συναντήσει τη φωτογράφο άγριας ζωής Sue Flood για ένα ιδιαίτερο μάθημα φωτογραφίας στη διάρκεια ενός σαφάρι,
-μία Canon EOS 100D και
-φωτογραφικά προϊόντα από την εταιρία Snapfish.
Εκτός από το μεγάλο νικητή, οι επόμενοι 3 νικητές/νικήτριες θα κερδίσουν από μια Canon EOS 100D και άλλοι 10 φιναλίστ ένα σετ από ένα πόστερ με τις φωτογραφίες τους.

Οι διαγωνιζόμενοι/ες μπορούν να στείλουν email με τις φωτογραφίες τους (μία για κάθε κατηγορία) στο οποίο θα γράφουν οπωσδήποτε όνομα, ηλικία, στοιχεία επικοινωνίας και ένα τίλο για κάθε φωτογραφία τους. Φυσικά όλα αυτά θα πρέπει να συνοδεύονται από τη γονική συναίνεση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό. Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2013.
Μπορείτε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής αναλυτικά, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!