3 Legged Thing Albert: Παρουσιάζουμε το έξυπνο φωτογραφικό τριπόδι!

Έχουμε στα χέρια μας τον Albert, το φωτογραφικό τριπόδι της 3 Legged Thing και σας το παρουσιάζουμε στο κανάλι μας στο YouTube.
«Η λογική θα σε πάει από το σημείο Α στο σημείο Β. Η φαντασία θα σε πάει παντού» -Άλμπερτ Αϊνστάιν
Το τριπόδι 3 Legged Thing Albert έχει αρθρωτή τεχνολογία και προσαρμόσιμη διάταξη, αποδεικνύεται ότι είναι ο ιδανικός σύντροφος για ένα ευρύ φάσμα χρήσεων, για τους φωτογράφους και όχι μόνο.
Αρκετά μικρό για να χωρέσει στη χειραποσκευή σας, ο Albert είναι εύκολο να το μεταφέρετε οπουδήποτε.
Περιγραφή/Χαρακτηριστικά
- Βάρος Τρίποδου: 1.85 κιλά
- Ελάχιστο Ύψος: 130 χιλιοστά
- Μέγιστο Ύψος: 1790 χιλιοστά
- Μήκος διπλωμένο: 410 χιλιοστά
- Φορτίο: 23° – 30 κιλά 55° – 20 κιλά 80° – 10 κιλά
- Διάμετρος σωλήνα ποδιού: 26mm Τμήματα Ποδιού 5 τμήματα – (26, 23, 20, 17 & 14mm)
- Γωνία ποδιών: 23°, 55° & 80°
- Τμήματα στήλης: 3 τμήματα- (26, 23 & 20mm)
- Σύστημα κλειδώματος ποδιών: ParaLock
AIRHED 360:
- Έλεγχος Κεφαλής: Κλείδωμα, περιστροφή βάσης, περιστροφή ύψους & απελευθέρωση πλακέτας
- Ύψος Κεφαλής: 100 χιλιοστά
- Πλάτος βάσης: 43 χιλιοστά
- Βάρος Κεφαλής: 0.408 γραμμάρια
- Φορτίο: 40 κιλά
- Μέγεθος πλακέτας: 38 x 38 χιλιοστά
Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου αγοράζεις τον Albert ή οποιοδήποτε φωτογραφικό τριπόδι της 3 Legged Thing με έκπτωση 15%, χρησιμοποιώντας τον κωδικό pttlgr3lt15!
Την έκπτωση μπορείς να πάρεις στα καταστήματα Ρεπέλλα, Γαλαίο, Photoagora, μία προσφορά από την αντιπροσωπεία της εταιρείας στην Ελλάδα, Manios Cine Tools!