Τρεις συμβουλές για λήψη εικόνων με άμεση επισκόπηση τους σε Η/Υ μέσω του Adobe Lightroom 5


Τρεις συμβουλές για λήψη εικόνων με άμεση επισκόπηση τους σε Η/Υ μέσω του Adobe Lightroom 5

Ο Terry White έρχεται σε ένα ακόμα tutorial για να μας δείξει πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιλογή “Tethered Capture” του Adobe Lightroom.

Η λήψη Tethered είναι αρκετά βολική λύση όταν δημιουργούμε εικόνες, όπως πορτρέτα και still life και θέλουμε να ελέγχουμε άμεσα την εικόνα που έχουμε δημιουργήσει στην μεγάλη οθόνη του Η/Υ μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!