3-Way και Bodyboard Mount: νέα mounts από την GoPro


3-Way και Bodyboard Mount: νέα mounts από την GoPro

Το 3-Way είναι ένα νέο mount το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τρίποδο, προέκταση και χειρολαβή. Ιδανικό για την λήψη videos POV (point of view) ή follow-cam πλάνα, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για selfies με τέτοιο τρόπο ώστε το mount να μην φαίνεται στην τελική εικόνα.
Η χειρολαβή μπορεί να επεκταθεί σε τρία κομμάτια , ενώ στο εσωτερικό της βρίσκουμε ένα μικρό mini τριπόδι.

Το μέγιστο ύψος στο οποίο φτάνει το 3-Way είναι 50.8 εκατοστά, ενώ μαζεύει στα 19 εκατοστά. Η τιμή του είναι 79 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

3-Way

3-Way

3-Way

3-Way

3-Way

To Bodyboard Mount επιτρέπει την ασφαλή τοποθέτηση της GoPro σε σανίδα του surf για λήψεις POV ή selfies. Είναι συμβατό με σανίδες πάχους 3.8 με 8.8 εκατοστά.
Το Bodyboard Mount πωλείται στην τιμή των 25 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Bodyboard-Mount-1Bodyboard-Mount-2

Bodyboard-Mount-3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!