Αναβάθμιση για την εφαρμογή της 500px για iOS


Αναβάθμιση για την εφαρμογή της 500px για iOS

Στην αναβάθμιση της εφαρμογής της για το iOS προχώρησε η γνωστή φωτογραφική ιστοσελίδα 500px.

Η νέα έκδοση 2.4.1 εκτός του ότι διορθώνει διάφορα bugs που είχαν παρουσιαστεί, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να επεξεργάζεται τα δεδομένα EXIF μίας εικόνας, τον τίτλο της, την περιγραφή της, να προσθέτει tags και γεωγραφική τοποθεσία λήψης, ώστε να μπορεί να οργανώνει καλύτερα τις εικόνες του.
Επιπλέον η νέα έκδοση έρχεται σε αρμονική συνεργασία με το νέο iOS 7, με νέο εισαγωγικό video το οποίο ξεναγεί τους νέους χρήστες στα μονοπάτια της εφαρμογής.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή της 500px δωρεάν εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Engadget
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!