Η 500px μείωσε τον αριθμό των φωτογραφιών που μπορούν να σηκώνουν οι χρήστες χωρίς συνδρομή


Η 500px μείωσε τον αριθμό των φωτογραφιών που μπορούν να σηκώνουν οι χρήστες χωρίς συνδρομή

Η φωτογραφική πλατφόρμα 500px μείωσε τον αριθμό των φωτογραφιών που μπορούν να ανεβάζουν σε εβδομαδιαία βάση οι χρήστες που την χρησιμοποιούν με δωρεάν λογαριασμό.

Πλέον οι φωτογράφοι που έχουν εγγραφεί δωρεάν στην 500px θα μπορούν να ανεβάζουν κάθε εβδομάδα μόλις 7 εικόνες, σε σχέση με τις 20 που μπορούσαν μέχρι πριν.

Η 500px αναφέρει ότι η αλλαγή έχει σκοπό να αυξήσει την προβολή ποιοτικών εικόνων στις βάσεις της.

Γενικότερα οι φωτογράφοι που δεν πληρώνουν συνδρομή έχουν το δικαίωμα να ανεβάσουν στην 500px μέχρι 2.000 εικόνες.

Αντιθέτως οι χρήστες που έχουν premium λογαριασμό μπορούν να ανεβάζουν 1.000 εικόνες ανά εβδομάδα και συνολικά να έχουν στον λογαριασμό τους μέχρι 100.000 εικόνες.

Ποια πλατφόρμα χρησιμοποιείτε για την προβολή των εικόνων σας; Έχετε επιλέξει κάποιου είδους συνδρομή ή χρησιμοποιείτε την δωρεάν επιλογή;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

500px
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Το 500px εχω επιλέξει και την δωρεάν συνδρομή αφού μόνο η προβολή με ενδιαφέρει!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!