52Α Δημήτρια Θεσσαλονίκης – Πρόσκληση ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Θέμα : Τέχνες


52Α Δημήτρια Θεσσαλονίκης – Πρόσκληση ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Θέμα : Τέχνες

Τα 52Α Δημήτρια Θεσσαλονίκης καλούν τους φωτογράφους να στείλουν τις καλύτερες φωτογραφίες τους με θέμα τις Τέχνες.

Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι ασπρόμαυρες και οι φωτογράφοι μπορούν να τις στείλουν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου. Στη τελετή λήξης του φεστιβάλ, μια ανθολογία των πιο ξεχωριστών φωτογραφιών θα προβληθούν σε ειδικό screening στο Labattoir.

Μπορείτε να πάρετε μέρος ΔΩΡΕΑΝ εδώ.

Διεθνής Πρόσκληση ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Θέμα : Τέχνες Η Φωτογραφία στο πλαίσιο των 52ων Δημητρίων

Το μεγαλύτερο πολύθεματικό και διεθνές φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη, τα Δημήτρια, για 52η χρονιά, θα λάβουν χώρα από τη 1η έως 22η, Οκτωβρίου.

Για ακόμη μια φορά, ο θεσμός περικλείει ένα ιδιαίτερα καινοτόμο και πλούσιο πρόγραμμα, που περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, μουσική, χορό, εικαστικά, κινηματογράφο και καλλιτεχνικά θεάματα.

Τα Δημήτρια καλούν τη Θεσσαλονίκη και τον υπόλοιπο κόσμο σε μια υπέροχη γιορτή τέχνης και πολιτισμού.

Όταν το framework των 52ων Δημητρίων περνά σε πρώτο πλάνο και η έννοια του πλαισίου, η οποία ενέπνευσε τη σχεδιαστική προσέγγιση του φεστιβάλ διευρύνει το κάδρο σε όλους όσους εκτιμούν την τέχνη, η συλλογικότητα, το δημιουργικό κέφι και το ανοιχτό πνεύμα παίρνουν τον κεντρικό ρόλο.

Τα Δημήτρια απευθύνουν Open Call σε όλους τους φωτογράφους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, με κοινό framework τις Τέχνες.

Στείλτε τις καλύτερες Φωτογραφίες με θέμα τις Τέχνες – θέατρο, εικαστικά, μουσική, χορός, φωτογραφία, performances, δράσεις και κάθε τύπου εκδηλώσεις κουλτούρας.
Μόνο φωτογραφίες α/μ – Οριζόντιες
Κατευθυντήριες γραμμές υποβολής:
Τύπος αρχείου: .jpg
width 2000px 300dpi
Χρώμα: Α / Μ
Προσανατολισμός: Οριζόντιες
Όνομα αρχείου, Παράδειγμα: Paul_Brant_01_ #52DFramework.jpg

Το ίντερνετ είναι η απέραντη γκαλερί του καιρού μας, και είναι ανοιχτή σε όλους, επομένως τα Δημήτρια ανοίγουν το δικό τους ψηφιακό εκθετήριο στην ιστοσελίδα dimitria.thessaloniki.gr και προσβλέπουν στη συμμετοχή σας.

Ανεβάστε έως 5 ασπρόμαυρες, οριζόντιες φωτογραφίες με θέμα τις Τέχνες στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Οι εικόνες θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, ενώ στην τελετή λήξης του φεστιβάλ, μια ανθολογία των πιο ξεχωριστών φωτογραφιών θα προβληθούν σε ειδικό screening στο Labattoir.

Τη φετινή χρονιά και για πρώτη φορά, in the framework of Dimitria… μπορείς να επικοινωνήσεις και να μοιραστείς τη δουλειά σου με τους πάντες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Competitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!