6o Techblog Workshop Θεσσαλονίκης: Κυριακή 29 Οκτωβρίου


6o Techblog Workshop Θεσσαλονίκης: Κυριακή 29 Οκτωβρίου

Αυτή την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη το pttlgr θα βρεθεί στο 6ο Techblog Workshop Θεσσαλονίκης! Θα τα πούμε εκεί!

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στη Βόρεια Ελλάδα θα συγκεντρωθεί στο 6ο Techblog Workshop Θεσσαλονίκης, για δούμε και να δοκιμάσουμε από κοντά flagship smartphones και να κληρώσουμε πλούσια δώρα.

Βρείτε το event στο Facebook!

Η λίστα με τα δώρα που θα κληρωθούν στο event!
10 Travel backpack της Meizu!
10 Πολύμπριζα ALLOCACOC PowerCube
10 Panda carrier για το smartphone σας με το λογότυπο της Meizu
10 Travel pillows και αυτά με το λογότυπο της Meizu
2 LG PH4 Bluetooth speakers με ήχο 360

Η λίστα θα ανανεώνεται διαρκώς με όλα τα δώρα που θα συγκεντρώνουμε μέχρι το event της Κυριακής! Θα γίνει πανικός!

Τελευταία φορά που τα είπαμε Θεσσαλονίκη ήταν τον Απρίλιο του ’16, πραγματικά πέρασε τόσος καιρός; Γιαυτό σας περιμένουμε όλους παλιούς και νέους για να γνωριστούμε από κοντά και να περάσουμε ένα σούπερ απόγευμα γεμάτο τεχνολογία! Μην το χάσει κανείς!

To event θα πραγματοποιηθεί στον φιλόξενο χώρο του Paraty στα Λαδάδικα, εκεί που συναντηθήκαμε τις τελευταίες δυο φορές στη Θεσσαλονίκη. Προχωρήσαμε σε συμφωνία με το Paraty και πήραμε προνομιακές τιμές για καφέ με 3 ευρώ και μπύρα με 3 ευρώ, πιο φτηνά από τον τιμοκατάλογο :)

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Workshop, αφήστε ένα σχόλιο συμμετοχή και στείλτε μας email στο techblogGR @ gmail.com αναφέροντας πόσο άτομα σκοπεύετε να έρθετε, ώστε ο χώρος που θα μας φιλοξενήσει να μας περιποιηθεί καλύτερα!

Σας περιμένουμε όλους! Η τεχνολογία μας ενώνει!

6ο Techblog Workshop Θεσσαλονίκης
• Πότε: Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017, 15:30-18:00
• Που: Paraty, Πίνδου 8, Λαδάδικα (χάρτης)
• Πόσο: Δωρεάν είσοδος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

workshops
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Δεν το χάνω με τίποτα!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!