7o Photonet Show στη Θεσσαλονίκη


7o Photonet Show στη Θεσσαλονίκη

Το παρόν θα δώσουν αρκετές εταιρείες όπως ο χορηγός της κλήρωσης μας Χ. Αλεξάνδρου & ΣΙΑ ΕΕ, η οποία αντιπροσωπεύει στην χώρα μας πολλές από τις κορυφαίες φωτογραφικές εταιρείες, όπως η Manfrotto, η Bowens, η Lastolite, η Pocketwizard, η Metz, η National Geographic, η Aputure, η VisibleDust και άλλες (δείτε εδώ).

Ακολουθεί η επίσημη ενημέρωση:

Το PHOTONET SHOW, πιστό στο ραντεβού του με τον επαγγελματία του Imaging της Βόρειας Ελλάδας, θα είναι και πάλι κοντά σας, σε λίγες ημέρες, με την 7η διοργάνωσή του, στους χώρους του πιο ολοκληρωμένου, ίσως, συνεδριακού ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη, σήμερα: του Grand Hotel Palace (www.grandhotelpalace.gr).

Σε πείσμα των εποχών ύφεσης που διανύουμε, πιστεύουμε σταθερά ότι ο θεσμός των κλαδικών εκθέσεων, προσαρμοσμένος φυσικά στα σημερινά δύσκολα οικονομικά δεδομένα, βοηθά την αγορά αλλά κυρίως εσάς, τους επαγγελματίες φωτογράφους, προκειμένου να ενημερωθείτε για τις νέες εξελίξεις και προτάσεις στο χώρο του Imaging.

Στο 7o Photonet Show θα μπορέσετε να δείτε πρώτες παρουσιάσεις προϊόντων, καθώς και τα τελευταία μοντέλα ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, εκτυπώσεων, άλμπουμ, φωτιστικών, εξοπλισμών στούντιο και video.
Παράλληλα, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε δωρεάν χρήσιμα εκπαιδευτικά σεμινάρια στους τομείς άμεσου ενδιαφέροντός σας, αλλά και να συμμετάσχετε στην κλήρωση πολλών και χρηστικών δώρων.

Για όλα τα παραπάνω υπάρχει σταθερή ροή ενημέρωσης, μέσα από τις από τις σελίδες μας στο Facebook (http://www.facebook.com/photonetmag) και στο Twitter (http://twitter.com/photonet_mag) αλλά και από το Photonet Newsletter (www.nexusmedia.gr/newsletter).

Σας περιμένουμε, όλους και όλες, για ένα διήμερο γεμάτο φωτογραφία!

Πληροφορίες:
– Τηλεφωνο επικοινωνίας NEXUS PUBLICATIONS AE: 2108320834
– Τηλεφωνο επικοινωνίας GRAND HOTEL PALACE: 2310549000
– Διεύθυνση ξενοδοχείου: ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 305 – 307, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
– Ωράριο λειτουργίας: 11ΠΜ-8ΜΜ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!