Έρευνα: Oι επαγγελματίες φωτογράφοι χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο το smartphone τους, οι περισσότεροι εργάζονται με DSLR, κυρίαρχες οι Full Frame κάμερες!

Όπως έχουμε πει πολλές φορές στο pttlgr τα smartphones έχουν πλέον πανίσχυρες κάμερες και στα σωστά χέρια αποδίδουν εξαιρετικά.

Πρόσφατη έρευνα που έγινε από την ιστοσελίδα Suite48Analytics με την βοήθεια της Profoto, αποκαλύπτει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με την χρήση των smartphones από τους επαγγελματίες φωτογράφους.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε 881 επαγγελματίες φωτογράφους της Βορείου Αμερικής και της Ευρώπης και δημοσιεύτηκε υπό τον τίτλο Pro Photographers and their Camera Use, ενώ ξεκινάει με την ερώτηση: Are the pros ready to switch to smartphones (Είναι οι επαγγελματίες έτοιμοι να μεταβούν σε smartphones;).

Όπως αναφέρει η έρευνα η βασική ερώτηση που ζητείται να απαντηθεί είναι η εξής:

Έχουν επωφεληθεί οι επαγγελματίες φωτογράφοι από τα πλεονεκτήματα των smartphone με τον τρόπο που έχει ο γενικός πληθυσμός, με αποτέλεσμα οι επαγγελματίες να βγάζουν πλέον τις περισσότερες φωτογραφίες τους – είτε για εργασία είτε για προσωπική χρήση – με αυτήν την κάμερα που έχεις πάντα μαζί σου;

Τα αποτελέσματα που μας παραθέτονται είναι πολύ ενδιαφέροντα.

1 2 3 4 5Επόμενη σελίδα

pttlgr team

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!