Διαγωνισμός “Φύση” από την ιστοσελίδα Light and Space


Διαγωνισμός “Φύση” από την ιστοσελίδα Light and Space

Η ιστοσελίδα Light and Space διοργανώνει μηνιαίο καλλιτεχνικό διαγωνισμό με τον τίτλο “Φύση”.  Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και φωτογράφων, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα διαγωνιστούν στην δική τους ξεχωριστή κατηγορία.
Ο νικητής θα αναδειχτεί μετά από απόφαση κριτικής επιτροπής, ενώ έπαθλα θα μοιραστούν οι πέντε καλύτερες συμμετοχές όλου του διαγωνισμού.

Οι εικόνες που αναζητούνται από τους φωτογράφους πρέπει να έχουν θέμα την φύση (φύση = οτιδήποτε δηλαδή δεν χρειάστηκε την ανθρώπινη παρέμβαση για να δημιουργηθεί).  Μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στις εικόνες που διακρίθηκαν στον αντίστοιχο διαγωνισμό του 2012 εδώ.  Οι συμμετοχές πρέπει να τηρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές για να γίνουν αποδεκτές και μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες εδώ.

Η συμμετοχή κοστίζει 12,00$ για 2 εικόνες και 20,00$ για 3 μέχρι 5 εικόνες.  Μπορείτε να πάρετε μέρος μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!