Έρχονται δύο νέα μοντέλα mirrorless στο σύστημα M της Canon

Canon MΗ αλήθεια είναι ότι η Canon καθυστέρησε πολύ να μπει στο χώρο των mirroless φωτογραφικών μηχανών και η πρώτη της προσπάθεια δεν στέφτηκε με επιτυχία.  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα canonrumors σε αυτό οφείλεται το γεγονός ότι η mirrorless πρόταση της ιαπωνικής εταιρείας, Canon EOS M, δέχτηκε πολλά πυρά για το σύστημα αυτόματης εστίασης και τη μικρή γκάμα φακών.

Το άμεσο σχέδιο της ιαπωνικής εταιρείας είναι να κυκλοφορήσει δύο νέα mirrorless μοντέλα στη σειρά M, το ένα από τα οποία θα αντικαταστήσει την μηχανή που ήδη κυκλοφορεί και ένα το οποίο θα ανήκει στη high end κατηγορία.  Επίσης, αναμένουμε μέσα στο 2013 και τρεις νέους φακούς για το σύστημα, ώστε να αποκτήσουν οι φωτογράφοι που θα το επιλέξουν περισσότερες επιλογές.

via canonrumors

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

2 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Alexander
Alexander
12 χρόνια πριν

Με αντάπτορα, οι Canon M παίρνουν όλους τους φακούς EF και EFS.
Λίγοι είναι;

Back to top button
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!