Instagram: Τι είναι η λειτουργία “Quit Mode”;


Instagram: Τι είναι η λειτουργία “Quit Mode”;

Η λειτουργία “Quit Mode” θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε και να σταματήσετε να ελέγχετε ποιος έκανε like στη φωτογραφία σας και ποιος σας έστειλε ένα ακόμη meme ή reel.

Το Instagram λέει ότι η νέα λειτουργία έγινε μετά από σχόλια που άκουσε από έφηβους χρήστες. “Οι έφηβοι μας είπαν ότι μερικές φορές θέλουν να πάρουν χρόνο για τον εαυτό τους και μπορεί να αναζητούν περισσότερους τρόπους για να συγκεντρωθούν τη νύχτα, κατά τη διάρκεια της μελέτης και κατά τη διάρκεια του σχολείου”, γράφει το Instagram.

Και αν το FOMO (Fear Of Missing Out), δηλαδή ο φόβος της απώλειας είναι το αίσθημα του φόβου ότι κάποιος είτε δεν γνωρίζει είτε ότι χάνει πληροφορίες/γεγονότα είναι έντονο, μόλις απενεργοποιήσετε τη λειτουργία, θα δείτε μια γρήγορη σύνοψη των ειδοποιήσεων, ώστε να μπορείτε να ενημερωθείτε για ό,τι χάσατε.

Μόλις ενεργοποιήσετε την εν λόγω λειτουργία, δεν θα λαμβάνετε καμία ειδοποίηση κατά τη διάρκεια του χρονικού πλαισίου που έχετε ορίσει.

Αν κάποιος σας στείλει μήνυμα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα λάβει μια αυτόματη απάντηση που θα τον ενημερώνει ότι λείπετε.

Το Instagram σημειώνει ότι το Quit Mode είναι διαθέσιμο σε όλους, αλλά θα προτρέπει τους εφήβους να το χρησιμοποιούν όταν περνούν συγκεκριμένο χρόνο στο Instagram αργά το βράδυ. Αυτή τη στιγμή ξεκινάει στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και το Instagram “ελπίζει να το φέρει σύντομα σε περισσότερες χώρες”.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Instagram Meta social media

Πηγή:

DIYPhotography

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!