Nitecore Blower Baby 2: Το ηλεκτρονικό blower έγινε ακόμα καλύτερο!


Nitecore Blower Baby 2: Το ηλεκτρονικό blower έγινε ακόμα καλύτερο!

Η Nitecore μας έστειλε και το νέο της Blower, το ηλεκτρονικό Blower Baby 2, BB2 και σας το παρουσιάζουμε στο κανάλι μας στο YouTube!

Δείτε το νέο Blower και τις διαφορές του με το Blower Baby 1.

Το νέο Nitecore BB2 blower, ζυγίζει 210 γραμμάρια, και τροφοδοτείται από μια εσωτερική μπαταρία 11,1v, με χωρητικότητα 650mAh, που φορτίζεται μέσω USB-C. Διαθέτει ισχυρό κινητήρα 33,6W, με μέγιστη ταχύτητα αέρα 80 χιλιόμετρα την ώρα, για να απομακρύνει αποτελεσματικά τη σκόνη από τον φακό, το σώμα της κάμερας ή άλλα κομμάτια του εξοπλισμού σας. Η εταιρία αναφέρει ότι το νέο μοντέλο έχει μια αύξηση 51% στην ισχύ του κινητήρα σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Το BB2 blower προσφέρει ισχυρή εισαγωγή αέρα μονής κατεύθυνσης με φίλτρο υψηλής πυκνότητας, για να αποτρέπει τυχόν ζημιές στην επιφάνεια που χρησιμοποιείται. Η εσωτερική μπαταρία, φορτίζεται χρησιμοποιώντας ένα τυπικό καλώδιο USB-C που προσφέρει 5V στα 2A. Διαθέτει ένδειξη για να ξέρετε πόση φόρτιση απομένει ακόμη. Το σύμβολο “On” ανάβει πράσινο όταν είναι πάνω από 50%, μπλε όταν είναι κάτω από 50%, και κόκκινο όταν είναι κάτω από 10%. Σύμφωνα με την εταιρία, μια πλήρης φόρτιση προσφέρει έως και 800 χρήσεις. Να αναφέρουμε ότι το BB2 διαθέτει λειτουργία κλειδώματος, για να αποτρέψει την τυχαία ενεργοποίηση όταν δεν το θέλετε.

Η συσκευή διαθέτει ένα ακροφύσιο από σιλικόνη στο άκρο της, το οποίο σάς επιτρέπει να πλησιάζετε με ασφάλεια οτιδήποτε προσπαθείτε να καθαρίσετε με μέγιστη πίεση, εξαλείφοντας κάθε πιθανότητα να καταστρέψετε την επιφάνεια που καθαρίζετε. Υπάρχει επίσης ένα εξάρτημα μαγνητικής βούρτσας, για να σας βοηθήσει να απομακρύνετε κάποια επίμονα κομμάτια σκόνης ή βρωμιάς που δεν απομακρύνονται με αέρα. Και για να μπορείτε να βλέπετε ακριβώς τι κάνετε, η συσκευή διαθέτει ένα φωτάκι LED υψηλής φωτεινότητας στο άκρο της, για να ανάβει προς την κατεύθυνση που την στρέφετε.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Nitecore
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!