Νέα σειρά φίλτρων Hoya REVO


Νέα σειρά φίλτρων Hoya REVO

Ο επίσημος εισαγωγέας των φίλτρων της Hoya στο Ηνωμένο Βασίλειο, Intro 2020, ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της νέας σειράς φωτογραφικών φίλτρων Hoya REVO.
Πρόκειται για φίλτρα UV και Circular Polarising, τα οποία κατασκευάζονται στην Ιαπωνία και έχουν επίστρωση Super Multi-Coating (IS-HMC) για μείωση των αντανακλάσεων. Επιπλέον τα νέα φίλτρα είναι ανθεκτικά στο νερό και τους λεκέδες και μπορούν να καθαριστούν πιο εύκολα, ενώ το αλουμινένιο πλαίσιο τους τα κρατάει απόλυτα παράλληλα με τον αισθητήρα.
Τα νέα φίλτρα θα βγούν σε διαμέτρους από 37 έως 82mm με τιμές που θα ξεκινούν από τις 35£.

Hoya REVO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Filters Hoya
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    θελει προσοχη ειδικα αν ειναι καλος ο φακος. σε prime 50αρη ακομα και το hoya 1d pro μου κοβει πολυ οξυτητα. cpl οσο αντεχει η τσεπη μας, ειναι κριμα να δινουμε 400αρια σε φακους και να τσιγκουνευομαστε τα 50 ευρω π εχει ενα καλο πολωτικο.
    επισης τα UV oχι μονο ειναι ΑΧΡΗΣΤΑ σε ψηφιακες αλλα κοβουν και αυτα πολυ οξυτητα. ψαξτε τεστ, εγω εχω κανει τα δικα μου….

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!