Delkin Fat Gecko Kaboom, ειδικό mount για action cameras σας επιτρέπει μοναδικά πλάνα


Delkin Fat Gecko Kaboom, ειδικό mount για action cameras σας επιτρέπει μοναδικά πλάνα

Η Delkin είναι μία εταιρεία που εξιδικεύεται στα mounts για να τοποθετούμε μηχανές σε διάφορα σημεία που είναι δύσκολο. Ένα από τα πιο γνωστά της είναι το ειδικό mount βεντούζα, DSLR Fat Genco Triple με το οποίο μπορείτε να βάλετε DSLR στο εξωτερικό αυτοκινήτου.

Το τελευταίο λοιπόν mount της εταιρείας λέγεται Delkin Fat Gecko Kaboom και είναι ένα ειδικό boom από ανθρακονήματα, το οποίο αποτελείται από τμήματα που βιδώνουν μεταξύ τους για να φτάσουν το μέγιστο μήκος των 152.4 εκατοστών. Όταν το Delkin Fat Gecko Kaboom είναι αποσυναρμολογημένο, “σπάει” σε 5 κομμάτια, το μεγαλύτερο τμήμα του οποίου έχει μήκος μόλις 38.1 εκατοστά. Επιπλέον το νέο mount ζυγίζει μόλις 230 γραμμάρια και μπορεί να σηκώσει action cameras με μέγιστο βάρος 900 γραμμαρίων. Στο κάτω μέρος όπου υπάρχει η λαβή, υπάρχει λαστιχένια επένδυση.
Το Delkin Fat Gecko Kaboom μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με πέντε διαφορετικούς τρόπους:
– Ως προέκταση υπάρχοντος τριποδιού
– Για να καταγράφουμε τον εαυτό μας
– Για να το βάλουμε σε κράνος (π.χ. μοτοσυκλέτας)
– Για να δημιουργήσουμε videos από διαφορετικές γωνίες και μεγάλο ύψος
– Για τοποθέτηση του σε οποιοδήποτε όχημα

Αυτά που ξεχωρίζουν είναι η δυνατότητα να το τοποθετήσουμε σε κράνος μοτοσυκλέτας ή στο εξωτερικό αυτοκινήτου, χωρίς να χρειάζεται να το κρατάμε με τα χέρια μας.

Το Delkin Fat Gecko Kaboom πωλείται στην τιμή των 150 ευρώ (με τα έξοδα αποστολής) και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Delkin Fat Gecko Kaboom

Delkin Fat Gecko Kaboom

Delkin Fat Gecko Kaboom

Delkin Fat Gecko Kaboom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!