Φωτογράφος του National Geographic φέρνει τη μηχανή του μέσω robot σε απόσταση αναπνοής από περίεργη τίγρη


Φωτογράφος του National Geographic φέρνει τη μηχανή του μέσω robot σε απόσταση αναπνοής από περίεργη τίγρη

Ο Steve Winter είναι φωτογράφος του National Geographic και για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα κυνηγάει τίγρεις για να μπορέσει να πετύχει την τέλεια λήψη.
Χρησιμοποιώντας ένα robot rig με μία Canon μηχανή, τον προηγούμενο Μάρτιο, κατάφερε να απαθανατίσει μία πολύ περίεργη τίγρη που προσπαθούσε να καταλάβει τι ήταν το περίεργο μικρό όχημα με τις τεράστιες ρόδες που κυκλοφορούσε στην ζούγκλα της.
Δυστυχώς η τίγρη πετάχτηκε από το πουθενά κατά το πρώτο test drive του ρομπότ, με αποτέλεσμα λόγω τεχνικών προβλημάτων ο Steve να μην μπορεί να το καθοδηγήσει κατάλληλα. Παρόλα αυτά οι λήψεις που κατάφερε να πάρει είναι εξαιρετικές, έστω και αν σε κάποιο σημείο η τίγρη απείλησε το ρομπότ με τα δόντια της.

Μην ξεχάσετε να δείτε τις φοβερές εικόνες αυτού του καταπληκτικού αιλουροειδούς στην ιστοσελίδα του Steve Winder εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!