Φτιάξτε τα δικά σας Photo Books στην ιστοσελίδα Flickr


Φτιάξτε τα δικά σας Photo Books στην ιστοσελίδα Flickr

Η ιστοσελίδα αποθήκευσης και προβολής εικόνων, Flickr, εμπλουτίζεται και πλέον προσφέρει την δυνατότητα τους χρήστες της να δημιουργήσουν και να τυπώσουν τα δικά τους Photo Books.

Με εύκολο τρόπο, στον browser μας, η Flickr μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε τα Photo Book μας. Προσφέροντας μας μία μόνο επιλογή προς το παρόν, για δημιουργία Photo Book 26.4×20.4 εκατοστά, σε Lustre χαρτί με γυαλιστερό σκληρό εξώφυλλο, μπορούμε να επιλέξουμε από τα set που έχουμε στη Flickr τις εικόνες που θέλουμε και να τις τοποθετήσουμε με τη σειρά που θέλουμε.
Στη συνέχεια μπορούμε κάθε εικόνα να την cropάρουμε, να την αλλάξουμε θέση μέσα στη σελίδα και να κάνουμε zoom in και out. Για να πειραματιστείτε με τη νέα υπηρεσία της Flickr απλά στην σελίδα του λογαριασμού σας “You”, πατήστε το tab “Creations”.
Το κάθε Photo Book 20 σελίδων κοστίζει 35 δολάρια, ενώ για κάθε έξτρα σελίδα η χρέωση είναι 0.50 δολάρια.

Δυστυχώς προς το παρόν η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για κάτοικους των Η.Π.Α. αλλά πολύ σύντομα η Flickr σκοπεύει να την παρέχει διεθνώς. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες στο blog της Flickr εδώ.

flickr-albums-1

Φυσικά για την χώρα μας ήδη έχουμε κάνει το δικό μας review για την ίδια υπηρεσία που προσφέρει η ελληνική εταιρεία δημιουργίας προσωπικών Photo Books, myikona, η οποία έχει πολύ περισσότερες επιλογές για τη δημιουργία του δικού σας Photo Book.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

flickr myikona

Πηγή:

Flickr
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!