Ανακοίνωση της Nikon σχετικά με πρόβλημα που παρουσιάζεται στη Nikon Coolpix L25


Ανακοίνωση της Nikon σχετικά με πρόβλημα που παρουσιάζεται στη Nikon Coolpix L25

Η Nikon εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί στη compact μηχανή Nikon Coolpix L25.

Το πρόβλημα προϋποθέτει την ύπαρξη έντονου τραντάγματος της μηχανής και δεν είναι σίγουρο ότι παρουσιάζεται σε όλες τις Nikon Coolpix L25, ενώ σίγουρα δεν το παρουσιάζουν όσες μηχανές έχουν λευκό αναγνωριστικό σημάδι στην υποδοχή τρίποδου (δείτε παρακάτω την ανακοίνωση).
Σε περίπτωση που η μηχανή σας δεν έχει το λευκό αναγνωριστικό σημάδι που αναφέρεται στην ανακοίνωση επικοινωνήστε με το service της Nikon στην Ελλάδα για προληπτικό έλεγχο και δωρεάν τροποποίηση:
Χαρίτων 33
175 64 Παλαιό Φάληρο
Αθήνα
τηλ: (+30) 210 9410669
fax: (+30) 210 9410206
e-mail: service@damkalidis.gr

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Nikon:

Υπέπεσε πρόσφατα στην αντίληψή μας ότι, σε ορισμένες πολύ σπάνιες περιπτώσεις, ύστερα από κάποιο έντονο τράνταγμα της φωτογραφικής μηχανής, όπως πτώση ή χτύπημα, υπήρχε το ενδεχόμενο να αυξηθεί η θερμότητα στο εσωτερικό της φωτογραφικής μηχανής και να παραμορφωθεί το επάνω κάλυμμα της Nikon COOLPIX L25 δημιουργώντας μικρό κενό κοντά στο κουμπί λήψης. Αυτό μπορεί να προκύψει ανεξάρτητα από το εάν η φωτογραφική μηχανή είναι ενεργοποιημένη ή όχι. Δεν υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς.

Η περιοχή όπου μπορεί να παρουσιαστεί η παραμόρφωση στη φωτογραφική μηχανή ή/και να εμφανιστεί ένα μικρό κενό μετά από ένα δυνατό τράνταγμα, απεικονίζεται στην παρακάτω εικόνα.

Τι να κάνετε εάν η φωτογραφική σας μηχανή υποστεί κάποιο δυνατό τράνταγμα
Εάν η φωτογραφική σας μηχανή υποστεί κάποιο δυνατό τράνταγμα, αφαιρέστε αμέσως τις μπαταρίες για να αποφύγετε περαιτέρω προβλήματα. Υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί η θερμότητα των μπαταριών. Φροντίστε να τις χειρίζεστε με προσοχή.

Δωρεάν υπηρεσία ελέγχου/τροποποίησης
Προκειμένου να καθησυχάσουμε τους χρήστες, θα προσφέρουμε υπηρεσία δωρεάν ελέγχου και τροποποίησης με σκοπό την πρόληψη αυτού του φαινομένου. Επικοινωνήστε με το κέντρο υποστήριξης πελατών της Nikon για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους επιστροφής της φωτογραφικής μηχανής σας σε ένα Κέντρο σέρβις της Nikon.

Πώς μπορείτε να αναγνωρίσετε τα προϊόντα στα οποία έχουν γίνει ήδη έλεγχοι/τροποποιήσεις
Τα προϊόντα που έχουν ήδη περάσει από έλεγχο ή έχουν τροποποιηθεί επισημαίνονται με ένα λευκό αναγνωριστικό σημάδι στην υποδοχή τρίποδου που βρίσκεται στο κάτω μέρος της φωτογραφικής μηχανής. Η δωρεάν υπηρεσία ελέγχου/τροποποίησης δεν είναι απαραίτητη και δεν παρέχεται για τα προϊόντα που διαθέτουν αυτό το λευκό σημάδι.

Το αναγνωριστικό σημάδι για τα προϊόντα που έχουν ήδη ελεγχθεί/τροποποιηθεί απεικονίζεται στην παρακάτω εικόνα.

Nikon Coolpix L25

Λυπούμαστε ειλικρινά για την ταλαιπωρία που ενδεχομένως σας έχει προκαλέσει αυτό το πρόβλημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Nikon Nikon Coolpix L25

Πηγή:

Nikon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!