Hasselblad H5D-50c, η πρώτη μηχανή μεσαίου φορμά με αισθητήρα CMOS


Hasselblad H5D-50c, η πρώτη μηχανή μεσαίου φορμά με αισθητήρα CMOS

Η Hasselblad κάνει το μεγάλο βήμα και παρουσιάζει την πρώτη ψηφιακή μηχανή μεσαίου φορμά με CMOS αντί για CCD αισθητήρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η νέα Hasselblad H5D-50c θα έχει αισθητήρα CMOS των 50 megapixels και θα προσφέρει μεγαλύτερες ταχύτητες λήψης, μεγαλύτερης διάρκειας ταχύτητες κλείστρου και πολύ καλύτερα αποτελέσματα σε υψηλά ISO. Επίσης θα έχουμε βελτιωμένο live view και θα υπάρχει και λειτουργία Multi-Shot.

O Ove Bengtson, Product Manager της εταιρείας δήλωσε σχετικά: Πιστεύουμε ότι αυτή η μηχανή θα προσφέρει μία υψηλής ποιότητας επιλογή για τους επαγγελματίες φωτογράφους που προτιμούν μία πιο ευέλικτη μηχανή που τους επιτρέπει να υιοθετήσουν ένα μεγαλύτερο εύρος φωτογραφικών αρχών διατηρώντας την εξαιρετική high end ποιότητα εικόνας που χαρακτηρίζει τη Hasselblad.

Ο νέος CEO της εταιρείας Ian Rawcliffe είπε σχετικά: Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι σχετικά με την νέα αυτή κάμερα η οποία θα προσφέρει ένα ακόμα μεγαλύτερο εύρος επιλογών λήψης για τους πελάτες μας. Πρόκειται για μία παγκόσμια πρωτιά που υπογραμμίζει το status της Hasselblad στην αιχμή της φωτογραφικής τεχνολογίας. Πρόκειται για την πρώτη από μία σειρά καινοτομιών στο τομέα του μεσαίου φορμά, τις οποίες έχουμε προγραμματίσει για τους επόμενους μήνες.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την νέα Hasselblad H5D-50c αναμένουμε τον Μάρτιο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Hasselblad
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!