Set.a.Light Viewer, δωρεάν συνοδευτική εφαρμογή για τα set.a.light 3D STUDIO/Basic


Set.a.Light Viewer, δωρεάν συνοδευτική εφαρμογή για τα set.a.light 3D STUDIO/Basic

Το καλοκαίρι του 2013 σας είχαμε παρουσιάσει το λογισμικό set.a.light 3D STUDIO.

Το set.a.light 3D STUDIO είναι ένα πρόγραμμα εξομοίωσης φωτισμού, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε το δικό σας φωτιστικό setup και να δείτε τα αποτελέσματα που έχει στις φωτογραφίες που θα βγάλετε. Η τιμή του είναι στα 120 ευρώ.

Λίγο καιρό αργότερα η εταιρεία πίσω από το set.a.light 3D STUDIO, κυκλοφόρησε μία πιο φθηνή έκδοση του προγράμματος, την set.a.light 3D Basic, στην τιμή των 39 ευρώ.

Το κακό ήταν ότι μέχρι τώρα οι φωτογράφοι που δημιουργούσαν τα 3D φωτιστικά διαγράμματα τους, μπορούσαν να τα μοιραστούν σε PDF ή 2D screenshots με τους συνεργάτες τους, αλλά για να μπορέσει κάποιος να τα δει σε 3D θα έπρεπε να έχει μία από τις δύο επί πληρωμή εκδόσεις του Set.a.Light.

Φαίνεται λοιπόν ότι την λύση στο πρόβλημα έρχεται να δώσει ο set.a.light 3D Viewer. Στην πραγματικότητα μπορείτε να κατεβάσετε την δοκιμαστική έκδοση των set.a.light 3D STUDIO/set.a.light 3D Basic, η οποία μετά την λήξη των 15 ημερών δοκιμής, αυτόματα θα μετατραπεί στον Set.a.Light Viewer.
Ο Set.a.Light Viewer είναι διαθέσιμος για δωρεάν χρήση, ώστε να μπορείτε να βλέπετε σε 3D τα φωτιστικά διαγράμματα φωτογράφων που έχουν δημιουργηθεί με τα set.a.light 3D STUDIO ή set.a.light 3D Basic.

Ρίξτε μια ματιά εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Set.a.Light Set.a.Light Viewer
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!