Νέα σειρά καρτών μνήμης Panasonic Gold Series “SDUC”


Νέα σειρά καρτών μνήμης Panasonic Gold Series “SDUC”

Πριν περίπου ένα μήνα η Panasonic παρουσίασε την νέα σειρά καρτών μνήμης Panasonic Gold Series SDUC.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει κάρτες μνήμης SDXC και SDHC UHS-I, κατηγορίας UHS Speed Class 3 (U3). Είναι κατάλληλες για εγγραφή 4K video, αποδίδοντας ελάχιστη ταχύτητα εγγραφής σε πραγματικό χρόνο 30MB/s (240 Mbps).

Όταν οι κάρτες της σειράς χρησιμοποιούνται σε συσκευές που δεν είναι συμβατές με την κατηγορία UHS Speed Class 3 αλλά με τις κατηγορίες UHS Speed Class 1 ή με Speed Class 10 προσφέρουν ελάχιστη ταχύτητα συνεχούς λήψης 10 MB/s (80 Mbps).
Στην περίπτωση που χρησιμοποιηθούν με συσκευές (αναγνώστες ή μηχανές) συμβατές με την τεχνολογία UHS-I Bus Interface προσφέρουν μέγιστη ταχύτητα ανάγνωσης 90MB/s και μέγιστη ταχύτητα εγγραφής 45MB/s.

Επιπλέον οι κάρτες μνήμης της σειράς Panasonic Gold είναι ανθεκτικές στο νερό, τα χτυπήματα, τα μαγνητικά πεδία, τις ακτίνες X, τις πολύ χαμηλές ή πολύ υψηλές θερμοκρασίες και τα στατικά ηλεκτρικά φορτία.

Οι νέες κάρτες μνήμης είναι φυσικά κατάλληλες και για την Panasonic LUMIX DMC-GH4. Αναμένεται να είναι διαθέσιμες σε χωρητικότητες των 16GB, 32GB, 64GB.

Τιμή και διαθεσιμότητα παραμένουν άγνωστες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Panasonic
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!