Δοκιμάζοντας μια αδιάβροχη βαλίτσα Pelican 1510 μέσα σε πισίνα

Όλες οι εταιρείες φωτογραφικών ειδών, παραθέτουν τα όρια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν απροβλημάτιστα τα προϊόντα τους. Τα όρια αυτά μπορεί να είναι θερμοκρασίας, βύθισης στο νερό ή σχετικής υγρασίας.

Ο φωτογράφος Nathan Taylor όμως, αποφάσισε να δοκιμάσει προσωπικά αν η Pelican 1510 μπορεί να κάνει αυτά που ισχυρίζεται. Στα χαρακτηριστικά της μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει εξωτερικό κέλυφος από πολυπροπυλένιο, αφρώδες προστατευτικό από πολυουρεθάνη στο εσωτερικό, ελαστικό δαχτυλίδι σφράγισης στο καπάκι και βαλβίδα ισοστάθμισης πίεσης για όταν βυθίζεται στο νερό. Μπορεί να δεχτεί εξοπλισμό μέχρι 23 κιλά χωρίς να βυθιστεί στο νερό, ενώ αν τελικά βυθιστεί, θα μπορεί να μείνει υδατοστεγής για 30 λεπτά στο ένα μέτρο βάθους.

Ο Taylor λοιπόν, βούτηξε με τη βαλίτσα στην πισίνα του και έβαλε όλο το βάρος του πάνω στη βαλίτσα για να βυθιστεί. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα:

pttlgr team

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

1 Comment
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
thomas
thomas
10 χρόνια πριν

Τζάμπα μάγκας, ας την είχε γεμάτη για να είχε πιο πολύ ενδιαφέρον …

Back to top button
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!