Apotheosis, το Βόρειο Σέλας και τα μαγικά του φώτα σε Time Lapse video


Apotheosis, το Βόρειο Σέλας και τα μαγικά του φώτα σε Time Lapse video

Τα φώτα του Βόρειου Σέλαος στις 17 Μαρτίου κάλυψαν τον νυχτερινό ουρανό και ο Henry ήταν εκεί για να δημιουργήσει το μαγικό Time Lapse video που ακολουθεί και το οποίο ονόμασε πολύ σωστά, “Apotheosis”.

Επιλέξτε Full Screen και δυναμώστε τα ηχεία του Η/Υ σας!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Βλέποντας αυτό το βίντεο, αρχίζεις να αμφιβάλεις ότι βρίσκεσαι στον υπαρκτό κόσμο και αισθάνεσαι ότι έχεις μεταβεί στον κόσμο των πνευμάτων…

    Υ.Γ. Ο δημιουργός αναφέρει ότι κάποιες λήψεις έχουν γίνει σε 7Κ…!!! Έχει δει κανείς κάτι τέτοιο; Εγώ πάντως που πρόσφατα είδα βίντεο σε 4Κ, είχα χαζέψει, όπως όταν ήμουν παιδί και έβλεπα τα τρενάκια να πηγαίνουν γύρω-γύρω…8-) 8-)

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!