Eye-Plug 3D, νέο ειδικό αξεσουάρ για λήψεις 3D με smartphone

H Κινεζική εταιρεία Weeview παρουσίασε στη Computex της Ταϊπέι, ένα νέο φωτογραφικό προϊόν για smartphones με λειτουργικό Android.

Πρόκειται για το Eye-Plug 3D, το οποίο συνδέεται σε smartphones μέσω της θύρας USB-C και μπορεί να δημιουργήσει 3D videos.

Επιπλέον o χρήστης του μπορεί να δημιουργεί φωτογραφίες, στις οποίες έχει τη δυνατότητα να αλλάζει το σημείο εστίασης μετά τη λήψη.

Προς το παρόν δεν έχουμε άλλες πληροφορίες για το νέο αυτό φωτογραφικό προϊόν, πέρα του ότι η εταιρεία σκοπεύει να δημιουργήσει και έκδοση για iOS και να το λανσάρει στην αγορά στην τιμή των 35 δολαρίων.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!