Western Digital My Passport Wireless Pro: Νέα εξελιγμένη έκδοση, ιδανική για φωτογράφους


Western Digital My Passport Wireless Pro: Νέα εξελιγμένη έκδοση, ιδανική για φωτογράφους

Η Western Digital παρουσιάζει τον νέο εξωτερικό σκληρό δίσκο, Western Digital My Passport Wireless Pro.

Πρόκειται για ένα σκληρό δίσκο που έχει όλα τα στοιχεία που ψάχνει ένας φωτογράφος.

Ο Western Digital My Passport Wireless Pro διαθέτει ενσωματωμένο WiFi (802.11ac) για ασύρματη σύνδεση με Η/Υ, υποδοχή SD 3.0 για SD κάρτες μνήμης, θύρα USB 2.0 (για να συνδέσετε με καλώδιο τη μηχανή σας) αλλά και θύρα USB 3.0 (στην οποία μπορείτε να κουμπώσετε ένα αναγνώστη καρτών μνήμης).

Σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο ο νέος Western Digital My Passport Wireless Pro έχει πιο γρήγορο WiFi, με ταχύτητες μεταφοράς από 9 μέχρι 20MB/δευτ. ενώ και ο αναγνώστης της SD κάρτας μνήμης είναι πιο γρήγορος, πιάνοντας ταχύτητες μεταφοράς από 10 μέχρι 75MB/δευτ.

Επιπλέον η μπαταρία έχει μεγαλύτερη αυτονομία, προσφέροντας μέχρι 10 ώρες συνεχούς λειτουργίας, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φορτίσει και άλλες συσκευές, όπως ένα smartphone ή μία mirrorless μηχανή.

Ο Western Digital My Passport Wireless Pro μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως media server για σύνδεση με έξυπνες τηλεοράσεις ή smartphones και tablets, ενώ με την εφαρμογή My Cloud ο φωτογράφος μπορεί να στείλει τα αρχεία του στο Cloud της WD για back up. Ακόμα ο νέος Western Digital My Passport Wireless Pro συνεργάζεται και με το Adobe Creative Cloud για άμεσο upload του υλικού στον λογαριασμό του φωτογράφου.

Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του έχουμε τη δυνατότητα να συνδέσουμε ένα άλλο σκληρό δίσκο στη USB θύρα του και να έχουμε πρόσβαση και σε αυτόν μέσω WiFi ή ακόμα και δημιουργήσουμε ένα Internet Hotspot για 8 συσκευές.

O Western Digital My Passport Wireless Pro θα είναι διαθέσιμος σε χωρητικότητες των 2TB και 3ΤΒ στις τιμές των 230 και 250 δολαρίων αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!