PRVKE 21: Μία φωτογραφική τσάντα για κάθε μέρα


PRVKE 21: Μία φωτογραφική τσάντα για κάθε μέρα

H PRVKE 21 είναι μία νέα φωτογραφική τσάντα που συνδυάζει το στιλ με τη λειτουργικότητα.

Βασισμένη στη PRVKE Pack, την οποία οι δημιουργοί της είχαν λανσάρει πέρσι μέσω της πλατφόρμας KickStarter, η νέα τσάντα είναι πιο μικρή και με βελτιωμένα χαρακτηριστικά.

Η PRVKE 21 έχει χώρο 21 λίτρων, ο οποίος επεκτείνεται στα 25 λίτρα. Μπορεί να χωρέσει εκτός του φωτογραφικού σας εξοπλισμού (μία Full Frame DSLR με δύο zoom φακούς ή μία mirrorless με τρεις φακούς) και προσωπικά αντικείμενα, ενώ δέχεται και laptop.

Επιπλέον με τους έξτρα ειδικούς ιμάντες ο φωτογράφος μπορεί να δέσει στη τσάντα τριπόδι ή ότι άλλο αξεσουάρ θέλει.

PRVKE-21

Η τσάντα ανοίγει από το πίσω μέρος, έχει ειδικό ιμάντα για τη μέση, διαχωριστικά που αλλάζουν θέση, θήκη για διαβατήριο που είναι καλά κρυμμένη στη πλάτη, θήκη για μπουκάλι νερό, θήκη για κλειδιά και ειδική θήκη για κάρτες μνήμης.

PRVKE 21

Φυσικά είναι αδιάβροχη ενώ έχει και έξτρα αδιάβροχο για να καλύπτεται στη περίπτωση πολύ βροχής.

PRVKE 21

Η PRVKE 21 έχει ήδη συγκεντρώσει μέσω της Kickstarter το 13πλάσιο του ποσού που χρειαζόταν για να βγει στην αγορά και μπορείτε να την αποκτήσετε σε μπλε, πράσινο ή μαύρο χρώμα στα 149 δολάρια (υπάρχουν και πακέτα με τα έξτρα αξεσουάρ της). Θα τη βρείτε εδώ.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2016, στην τιμή των 185 δολαρίων.

PRVKE 21

PRVKE-21-1

PRVKE 21

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Bags PRVKE

Πηγή:

KickStarter
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!