HANGIE: Κρεμάστε τις μηχανές σας στον τοίχο, με ασφάλεια και στυλ


HANGIE: Κρεμάστε τις μηχανές σας στον τοίχο, με ασφάλεια και στυλ

To HANGIE είναι κάτι μοναδικό στο είδος του και θα σας επιτρέψει να διακοσμήσετε τον χώρο σας με τις παλιές σας μηχανές με στυλ.

Είναι μία μεταλλική βάση που βιδώνεται στον τοίχο και πάνω στην οποία μπορεί κάποιος να στερεώσει μία οποιαδήποτε φωτογραφική μηχανή, αρκεί να έχει υποδοχή τριποδιού.

HANGIE

HANGIE-1

HANGIE-3

HANGIE-4

Μπορεί να σηκώσει φωτογραφικές μηχανές μέχρι 1.5 κιλό, ενώ οι δημιουργοί του προσφέρουν και την πλαστική έκδοση του για πιο ελαφριές μηχανές. Και οι δύο εκδόσεις έχουν δημιουργηθεί μέσω 3D εκτυπωτή.

HANGIES

HANGIES-1

HANGIES-2

Η μεταλλική έκδοση του HANGIE, διατίθεται σε μία πληθώρα χρωμάτων στην τιμή των 23 ευρώ και θα τη βρείτε εδώ, ενώ η πλαστική του έκδοση και αυτή διαθέσιμη σε πολλά χρώματα, κοστίζει 4.5 ευρώ και θα τη βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

HANGIE
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!