Η Sony ξεπέρασε τη Nikon και πήρε τη δεύτερη θέση στις πωλήσεις FF μηχανών

Σε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση προέβη σήμερα η Sony μέσω του επίσημου blog της.

Η Sony ανακοίνωσε ότι έχει καταλάβει πλέον την νο2 θέση στις πωλήσεις φωτογραφικών μηχανών με Full Frame αισθητήρα, στην αγορά των Η.Π.Α., γεγονός που σημαίνει ότι ξεπέρασε τη Nikon και έχει μπροστά της μόνο την Canon.

Η ιαπωνική εταιρεία αναφέρεται στην περίοδο Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2017, κατά την οποία έχει αύξηση πωλήσεων συν 23% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρσι. Τα στοιχεία προέρχονται από τη NPD Group’s Retail Tracking Service.

Η επιτυχία όπως αναφέρεται οφείλεται σε μοντέλα όπως οι Sony α7RII και Sony α7SII.

sony

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!