Leica Q Typ 116 Australia Edition, βγαίνει σε μόλις 30 τμχ, δείτε την τιμή της


Leica Q Typ 116 Australia Edition, βγαίνει σε μόλις 30 τμχ, δείτε την τιμή της

Μία νέα έκδοση της Full Frame compact μηχανής Leica Q θα κυκλοφορήσει, η οποία θα διατεθεί σε μόλις 30 μονάδες.

Πρόκειται για την Leica Q (TYP 116) Australia Edition – the ‘Marlow’, η οποία θα έχει χρώμα ασημί και γκρι.

Η νέα έκδοση της Leica Q θα έχει μαζί της και δύο λουριά, ένα για τον λαιμό και ένα για το χέρι.

Η πάνω πλάκα της μηχανής θα είναι σε ασημί ανωδιομένο χρώμα και το σώμα θα είναι ντυμένο με γκρι δερματίνη. Επιπλέον στο hot-shoe θα είναι χαραγμένο το νούμερο της έκδοσης. Όσο αφορά τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, είναι τα ίδια με την Leica Q, δηλαδή έχει ανάλυση 24 megapixels και φακό Summilux 28mm f/1.7 ASPH και μπορεί να τραβήξει Full HD videos, 1920 x 1080 (60p, 30p).

Μαζί με την μηχανή ο αγοραστής θα παίρνει και ένα φωτογραφικό λεύκωμα του σπουδαίου φωτογράφου, με έδρα της Μελβούρνη, Jesse Marlow, με τίτλο “Anything Can Happen and Probably Will”, ενώ θα συμμετέχει και σε μίας ημέρας σεμινάριο για την φωτογραφία δρόμου με τον φωτογράφο.

H τιμή της Leica Q (TYP 116) Australia Edition – the ‘Marlow’, θα είναι στα 7.000 δολάρια Αυστραλίας (περίπου 4.500 ευρώ) και θα είναι διαθέσιμη από το Leica Store Sydney ή στην ιστοσελίδα leica-store.com.au.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Κύριε Βήττο, προφανώς αναζητάτε ενα σκωπτικό σχόλιο, σε σχέση με την τιμή. Ορίστε λοιπόν μερικά. Αν παραγγείλω τρεις λέτε να μου δώσουν? ή Το λουράκι πωλείται χωριστά? ή Το στρογγυλό κόκκινο σηματάκι πωλείται σε αυτοκόλλητο να το βάλω στην Fuji μου, έτσι κι αλλιώς η διαφορά στην ποιότητα της φωτογραφίας μεταξύ των δύο σιγουρα δεν ανταποκρίνεται στην διαφορά της τιμής τους.
    Κατα την άποψή μου, η έιδηση δεν αφορά σε φωτογράφους (ερασιτέχνες ή επαγγελματίες) αλλά σε συλλέκτες-επενδυτές.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!