Μεγάλη κλήρωση από τη Petapixel, κέρδισε μία μηχανή και ένα φακό


Μεγάλη κλήρωση από τη Petapixel, κέρδισε μία μηχανή και ένα φακό

Η Petapixel γιορτάζειτο 250ο επεισόδιο του PetaPixel Photography Podcast και διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό.

Ένας τυχερός νικητής θα κερδίσει μία μηχανή της επιλογής του μαζί με ένα φακό της Tamron.

O νικητής θα επιλέξει ανάμεσα από τις εξής μηχανές: Nikon D850, Canon 5D Mark IV, Sony a7R III, Fujifilm X-T2, Panasonic LUMIX G9, GH5 or GH5s, Olympus OM-D E-M1 Mark II, Pentax K-1.

Επιπλέον θα κερδίσει τον φακό Tamron SP 24-70mm f/2.8 DI VC USD G2 (για Canon ή Nikon) ανεξάρτητα την επιλογή της μηχανής που θα κάνει.

Ακόμα θα δωθούν μία φωτογραφική τσάντα Tenba Solstice 20L, ένα τριπόδι MeFOTO Air ή Classic, τα λογισμικά Luminar 2018 + Aurora HDR 2018 και πολλά άλλα δώρα.

Η Petapixel επιτρέπει την συμμετοχή στον διαγωνισμό της με πολλούς τρόπους, τους οποίους μπορείτε να δείτε εδώ. Μπορείτε να πάρετε μέρος μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 13 Φεβρουαρίου.

Καλή επιτυχία σε όλους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

giveaway petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    ειμαι λατρεις της φωτογραφιας με ενα σεμιναριο που εχω κανει μπεικα στον κοσμο του φακου.τα δωρα σας ειναι τελεια και μακαρι να σταθω τυχερη.χρονια πολλα και παντα ψυλα!!!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!