Μία D700 σε δεκάδες κομμάτια


Μία D700 σε δεκάδες κομμάτια

Ο φωτογράφος Honza Martinec βρισκόμενος σε μία αποβάθρα, έκανε ένα μοιραίο βήμα προς τα πίσω και βρέθηκε στο νερό.  Μαζί του ακολούθησε και η Nikon D700 που είχε στο λαιμό του με ένα φακό Nikkor 70–200 f/2.8 VR II.

Οι προσπάθειες του (έβγαλε αμέσως την μπαταρία από την D700 και την άφησε να στεγνώσει για μία εβδομάδα) φυσικά και απέβησαν άκαρπες και η Nikon για να την επισκευάσει τον ενημέρωσε ότι θα κόστιζε παραπάνω από το να αγόραζε μία νέα D700.

Έτσι λοιπόν ο Honza την έδωσε στον Τσέχο φωτογράφο Martin Kozák, ο οποίος την αποσυναρμολόγησε εντελώς.
Η παραπάνω εικόνα αποτελεί την εν λόγω D700 αποσυναρμολογημένη.
ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΑΣ.
πηγή: www.petapixel.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Nikon D700
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!