Leica M10: Ένα υπέροχο video για το πως κατασκευάζεται μία Leica μηχανή


Leica M10: Ένα υπέροχο video για το πως κατασκευάζεται μία Leica μηχανή

Η Leica έχει κάνει το όνομα της συνώνυμο με την ποιότητα και την πολυτέλεια και video όπως αυτό που θα δείτε ενισχύουν την αίσθηση αυτή.

Ο φωτογράφος Richard Seymour, εισχώρησε στα κεντρικά της Leica στη Wetzlar της Γερμανίας και δημιούργησε ένα video από την διαδικασία κατασκευής της Leica M10.

Οι εικόνες από το εσωτερικό της γραμμής παραγωγής της Leica είναι εντυπωσιακές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Leica Leica M10
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!