Διαθέσιμο το διορθωμένο Firmware για την Olympus OM-D E-M1

H Olympus διαθέτει νέο Firmware για την Olympus OM-D E-M1, έκδοση 4.3, ως διόρθωση του προβληματικού Firmware 4.2.

Η Olympus είχε σταματήσει τη διάθεση του Firmware 4.2 για την Olympus OM-D E-M1, λόγω προβλήματος που είχε παρουσιαστεί και συγκεκριμένα: Χρησιμοποιώντας τις επιλογές HDR, Focus stacking, Hand-held starlight, και keystone compensation με το Rec view ‘Off’. Όταν το Rec view είναι ενεργοποιημένο δεν εμφανίζεται το πρόβλημα και για αυτό συστήνεται να ενεργοποιηθεί για να αποφευχτούν τα προβλήματα, μέχρι να δοθεί τελική λύση από την εταιρεία.

Θα βρείτε οδηγίες και το λογισμικό OLYMPUS Digital Camera Updater για την αναβάθμιση εδώ.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!